PASJA TETA SVETUJE: MITI – Kaj je res in kaj ne

#1 Britje goste dvojne dlake psu ne bo olajšalo vročine, prej nasprotno. Dlaka ima varovalno funkcijo, tako pred vročino, kot tudi pred mrazom. BRITJE PASEM Z GOSTO DVOJNO DLAKO JE ZA PSA ŠKODLJIVO!

#2 Nekaterim pasmam po britju dlaka ne zraste v prvotno stanje. Pomeranci so eni izmed pasem, katerim lahko po britju dlaka zraste samo na določenih mestih, ostala ostanejo s kratko dlako ali celo gola. BRITJE DOLOČENIH PASEM LAHKO NJIHOVO DLAKO MOČNO SPREMENI.

#3 Z britjem psa ne rešimo izpadanja dlake. Ta bo še vedno izpadala, le krajša. Rešitev za izpadanje je redno kopanje in izpihavanje dlake. Z BRITJEM DLAKO SAMO SKRAJŠAMO, GOSTOTA OSTANE ENAKA.

#4 Redno kopanje s pravimi šamponi bo psu lajšalo marsikatero kožno obolenje, zmanjšalo ali zaustavilo srbečico, zračilo kožo, pomagalo za bolj zdravo rast dlake, zmanjšalo izpadanje dlake in olajšalo nego. DA POGOSTO KOPANJE NI DOBRO ZA PSA, ŽE DOLGO VEČ NE VELJA.

Preden se odločite za nego psa, se prej posvetujte s profesionalnim pasjim frizerjem, ki ima znanje kinologije in pozna pasme psov ter njihov tip dlake! ????

PSH Kozmetika

Pozdravljeni,

z veseljem sporočam, da smo prevzeli distributerstvo kozmetike PSH. 🙂 Njihove izdelke sem po priporočilu vzreditelja, handlerja in groomerja iz Italije, začela uporabljati pred 4 leti in sem zelo zadovoljna (prva kozmetika, s katero sem zadovoljna). Pred kratkim sem pa dobila priložnost prevzema distribucije za Slovenijo in Hrvaško. Kozmetika bo na voljo za predstavitev 24.2. ob otvoritvi pasjega salona Pasja teta. Več informacij o otvoritvi sledi. Prilagam letošnji katalog:

https://drive.google.com/file/d/1YJDhHE8PlToY2D22aqJVbVE2NPpHAswO/view